mainheader3

Digitale machine waterpasDigitale Ultra Precisie machine waterpas
Digitale machine waterpas
Digitale machine waterpas
Digitale machine waterpas

DWL-9000XY Bluetooth Ultraprecisie machine waterpas 0.2 arcsec./ ≤ 1μm/M

Beschikbaarheid artikel: In stock

€ 5920,00
Quantity

Met de aanschaf van de DWL-9000XY Bluetooth heeft u een 2-assige inclinometer machine waterpas met ingebouwde trilmeter van ultra precisie. Een resolutie van 0.2 arcsec (≤1µm/M) en meetbereik tot 7200 arcsec. voor het egaliseren, 2D kantelhoeken, vlakke uitlijning en trilmetingen. Met behulp van de ingesloten Professionele PC Sync software is het in staat tot draadloos Bluetooth meting en datalogging. Via de optie Mobile Sync App kunt u uw meetwaarden direct aflezen via mobiele telefoon of tablet.

Applicaties: Het is ontworpen om de taak van professionals en specialisten in de installatie sterk te vereenvoudigen. Het gaat om het opzetten, analyse en onderhoud van CNC-machines, met name bij machines vanaf 5 meter. Via de ingesloten Professionele PC Sync Software kunt u de machine-prestatie evalueren en analyseren met het oog op kwaliteitsborging. Daarbij is het mogelijk de XY coördinaten in te stellen om meerdere metingen achter elkaar te laten verrichten op afstand. Ook kunt u een oppervlakte geometrische meting uitvoeren via de 3D-oppervlakte profielgrafiek.  

 

VOORDELEN:

SNELHEID & PRECISIE: Onmiddellijke en gelijktijdige 2-assig digitale display met hoge resolutie en nauwkeurigheid, wat een uitgebreide oplossing biedt voor precisie nivellering, oppervlakte profilering en trilmetingen. Het neemt volledig de trial-and- error, dat wil zeggen het heen en weer van 1- as tegelijk lezen, weg, wat resulteert in tijdbesparend en hoog kwaliteit werk.

DUIDELIJKHEID: Laat de verzamelde grafische en numerieke digitale uitlijnmeetwaarden in kleurendisplay zien en de balansdata van de hoek-en trilmetingen en oppervlakte profieldata in real-time, welke nodig zijn voor de analyse en voorspelbaarheid van de werking van de machines.

EFFICIENCY: De afstandsmeting via USB-kabel en draadloze Bluetooth verbinding biedt voordelen, zoals efficiënt werken, dat wil zeggen slechts 1 persoon is nodig om een machine uit te lijnen. Bij een traditionele waterpas is dit niet of moeilijk te realiseren.

ACCREDITATIE: Productnauwkeurigheid wordt gecontroleerd door geaccrediteerde 3rd party Kalibratie & Test organen en Nationale Metrologisch Centrum van Singapore herleidbaar tot SI norm en NIST , JIS , UKAS & DIN onder CIPM MRA. Instrument wordt geleverd met Kalibratiecertificaat van de fabrikant.
Uw voordeel: gegarandeerde hoge productnauwkeurigheid.

Technische specificaties:

Meetbereik 1-as: 0,0 tot 7200 arcsec
Meetbereik 2-as: 0,0 tot 3600 arcsec
Resolutie: 0.2 arcsec (≤ 1µm/M) 
Herhaalbaarheid: 0.2 arcsec ( 1µm/M) 
Nauwkeurigheid: ±0.6 arcsec bij 0 tot ±100 arcsec.; ±1.2 arcsec. bij andere hoeken

 

Eigenschappen:

3D-visuele profielgrafiek van oppervlakte geometrie.
Digitale grafische kleurweergave van de 2-assige hoeken.
Vibro (trillings)meter met grafische real-time meetwaarden. 
Hoekmeter met grafische real-time meetwaarden.
Absolute Level Setting
Alternate Zero Setting
Geluidssignaal
Professionele PC Sync-software voor remote datalogging
USB kabel, externe voeding, meegeleverd.
Draadloze Bluetooth Klasse 1-verbinding (ca. 30 meter)
Temperatuur bij 0 ° C tot +50 ° C
4 X AAA 1,5 V batterijen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.
Eenheden in doos: 1

Smart Levelling Solutions

High performance, quality yet affordable digital levels / smart inclinometers.

Please publish modules in offcanvas position.